Ивана сподели интересно клипче с анонс: Кой ми надраска колата“. 

...
Ивана сподели интересно клипче с анонс: Кой ми надраска колата“. 
Коментари Харесай

С гръм и трясък: Ивана влиза в „Гласът на България“

Ивана показа забавно клипче с анонс: „ Кой ми надраска колата “.  Тя ще се окаже в неприятна обстановка с автомобила си. Поп фолк звездата влиза в „ Гласът на България. Ще я гледаме довечера по bTV от 20.00ч.

 Иван Тишев пък ще се причисли към тима на изненадващите, след Орлин Горанов и Никоаос Цитиридис от последния епизод и ще посрещне в музикалното си студио млада участничка, доведена от приятеля си. Вместо предстоящото от нея предложение за брак, тя ще получи новината, че е утвърдена за кастингите на мрачно в „ Гласът на България “, което персонално ще й заяви самият водещ.

Четиримата треньори ще бъдат впечатлени от професионален актьор с над 30-годишна страхотна кариера по света, с дългогодишни участия в парижките кабарета и в операта в Кайро. До в този момент той не е показвал пред българска аудитория.

„ Гласът на България “ е най-гледаният ефирен формат в неделя вечер. По същото време в конкурентната телевизия e Рачков, само че то няма никакъв късмет пред феновете. Традиционно „ Гласът на България “ се радва на голям интере

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР